June viser meg mer

Ingen overraskelser

Tidlig opp for å få klesvasken unna før June kom på banen. Hun er et "B" menneske, hun liker å sove ut på formiddagen og spise en solid frokost. Under frokosten fortalte hun idag var Sylva på programmet. Det er vanskelig å beskrive Sylva, en hovedgate med masse sideveier og bakgater. Det var mange souvenir butikker og souvenirene var produsert i Sylva og omkringliggende lansbyer. Jeg hadde virkelig inntrykk av at det var flere butikker, småkafeer og restauranter enn innbyggere og nesten på hvert gatehjørne var det kirker, baptisk-, katolikk-, lutheraner- og jeg la også merke til  pinsevenner og jehovas venner var til stede, alle levde i en skjønn forening sa June. Om de var aktiv fikk jeg ingen svar på. Idag fikk jeg øye på kyr og sauer som bekreftet  hva June  hadde fortalt at det finnes gårder inn i skogen. Innvandrene  hadde ryddet plass i skogen og blitt der. Bøndene var venlige så lenge du ikke forstyrret de, men går du eller kjører inn på deres eiendom, kunne du risikere å bli skutt på.  Privat eiendom beskyttes med kuler og krutt.

En annen ting jeg la merke var bilparken, svært få person-biler, det var for det meste 4hjuls pickup biler og det var vel en nødvendighet med alle de bratte sideveier/gårdsveier som forsvinner inn i skogen.  "Rockey Mountain"  er et stort skogsområde og de som slo seg ned der må sette pris på å være alene.

Denne kvelden laget June et vegeterianer måltid, grønnsaker fra egen hage. Et herlig måltid . Hun fortalte litt om sin oppvekst og sin skolegang. Hennnes familie hadde sendt henne på College og videre utdanning innen bank, som hadde vært hennes arbeidsted til hun ble gift. Trettheten seg over meg og jeg kom meg til sengs.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE