Uken som gikk

Hjemmeværende

Jeg er for det meste hjemme nå. Patch kunne ikke stå i mot fristelsen. Hun ble tilbudt en hundehvalp på under tre år fra en av hennes venner, jeg var ikke med henne den dagen, og hun brakte hvalpen hjem med et stort smil. Jeg har ytret frempå at det kunne være kjekkt å ha selskap når hun farter mellom fjøset og andre steder, så hun var så glad da hun kunne bringe hvalpen hjem til meg. Jeg kunne ikke annet å si ja til gaven, og dermed ble det så. Det er en blandings hund, den var veldig tynn da den kom men full av liv. Navnet ble "Skinny", og hver dag siden har jeg hatt mer enn nok med å dressere den.

Ellers har dagene gått som vanlig . 17.may  ble ikke feiret, ingen av de norske jeg kjenner feirer den og det er for lang avstand å reise til ambassaden i Bangkok for en dag. Så vi norske her i Prasat blir det kanskje en bedre middag hjemme. Thaiene har ikke noe forhold til 17.mai og de bryr seg heller ikke, men forstår at en slik dag kan vi ta oss en drink til maten.

Patch har kyrne og kalkunene til å ta seg av. Vi har nå omkring 40 løpende i hagen, og følgene er den grønne plenen  forsvunnet i magen på kalkunene og da blir det heller ikke noe bruk for plenklipping. Det finnes ikke noe gress å plukke.

Det har også vært noen kraftige byger og det har tordnet og lynet og sterk vind. Vanlige problemer som strømbrudd har hvert nesten hver dag, men dagene går sin vante gang og desverre er jeg igjen begynt å røyke, under ti sigaretter hver dag, men det er ti for mye.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE