Mot Florida

Fødsel ombord i bussen

Fant meg en kaffe i nærheten av buss-stasjonen, hvor jeg fikk ro til å skrive hjem til Norge. Jeg hadde god tid, så jeg sugte opp de siste inntrykk. Jeg var klar til å dra videre til mors slektninger i Newark, først ville jeg igjen tilbake til Miami. Det var steder på programmet jeg ønsket å oppleve, deriblant "Everglade" .

Bussturen tok hele natten, flere omstigninger, første Columbia sør Caroline, deretter Charlotte og til Savanna i Georgia. Jeg hadde lagt merke til en svært høygravid jentunge,hun kom på etter vi hadde kjørt forbi Savanna. Hun hadde en treåring på slep. Det gikk ikke lenge før hun skrek vannet hadde gått. Hun skulle til Jacksonville, men det var et godt stykke fram i tiden. Sjåføren fikk ringt 991 men før den bilen kom var fødselen igang. Jeg kikket over skulderen for se hva som skjedde, to fargete kvinner ropte etter hånklede og vann og da sykebilen ankom lå barnet i mors armer og  to smilende negresser hjalp jenten ut av bussen til sykebilen og fra der forsvant jentungen med et nyfødt barn i armkroken og en liten jente hengede etter. Det hele hadde foregått i bussen som hadde stoppet på highwayen. Vi andre passasjerer hadde vært vitne og gav et hurra-rop for negressene. Allt var vel og bussen forsatte mot Jacksonville. Ankom kl.4 om natten en time forsinket  og vi hadde mistet den korresponderene bussen.

Vi var blitt en sammensveiset gjeng og gikk og tok oss en øl før jeg sa adjø og hoppet på bussen til Miami. Sen morgen ankom jeg i Miami. Turen hadde vart i femten timer uten søvn og mat .

Ever var på programmet neste dag så jeg jumpet på en sightseeingtur som inkluderte Everglade. Her fikk jeg se alligatorer på nært hold og heldigvis ble jeg ikke oppspist av mygg. Turen varte omkring seks timer.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE