Uken som gikk

Skinny

Uken blir korte når en har fått en hundevalp. I begynnelsen lot vi den løpe fritt blant kalkunene i  hagen, men vi fant tidlig ut at de likte hverandre svært lite, så det var bare en løsning enten måtte vi finne nytt sted for kalkunene eller kvitte oss med hunden. Heldig for meg måtte kalkunene flyttes på, de hadde alllerede spist opp all graset rundt huset og det hadde  begynt å lukte kraftig. Patch fant ut at dersom vi gjerdet inn et par mål der kyrne er, kunne vi ha de der. Glad var jeg og jeg påskyndet prosjektet. Nettingsgjerde ble kjøpt og en riktig stor uteplass ble gjerdet inn. Det var ca. 50 stykker som ble omplasert. Skinny ble roligere og det ble nesten luktefritt i hagen. Plenen er begynt å gro og nå regner det hver dag og da kommer gresset frem igjen.

Ellers har arbeidsmengden øket  ganske kraftig fot Patch og hunn har begynt å tenke på å kvitte seg med kyrne når prisen er bedre. Akkurat er det  mye salg av kyr idet rismarkene er sådd og de må hente gras der det finnes. Det kan være  trøttsam arbeid med mye gåing rundt på komunale marker, hvor bøndene kan slå fri for kostnader. Så hver dag fra tidlig om morgenen forsvinner Patch, kyrne er i fjøset, så det er en hente å bringe oppgave hun må gjøre hver dag. Følgende er hun svært trett om kvelden og våkner opp med gangsper og stive ledd og jeg tenker og tror at salg er nært forestående. 

Jeg selv er lat og nå har jeg en kraftig forkjøelse og pusten er tung for den minste anstrengelse.

 Har også vært tre dødsfall i landsbyen. Nesten alle i landsbyen deltar også Patch. Jeg holder meg derifra og lar Patch bidra med penger såvell som å være til stede minst en dag. Høy musikk og besøk av munker er er det alltid. Før i tiden var tjenesten fra munkene gratis, men idag skal munkene ha mat og penger,

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE