Flytur

Opphold i New York

Bare en overnatting, samme hotell som før. Jeg var jo fornøyd med allt, så hvorfor bytte. Med buss til flyplassen og var heldig, avgangen  var ganske tett på, så det ble å kjøpe billetter og komme seg på flyet. Ankom La Guardia airport og her var det å søke hotellrom nærmere centrum. Jeg ville legge meg inn på et hotell og være der en natt om det ble for dyrt.  Natten ble dyr affære, 150,00 dollar for en natt uten frokost, men fordelen var at de kom og hentet meg med bil. Det ble ingen mat på meg den kvelden, jeg kom meg i seng og sovnet.

Tidlig neste morgen kjørte jeg tilbake til flyplassen og tok en "share-taxi" ned til Central Park informasjon-senteret. Selvfølgelig hadde de flyttet på seg, kontoret var nå på " Times -square" . Det var ikke så langt å gå, og etter noen korte anvisninger fant jeg stedet. Ble tilbudt et rom til 75,00 dollar natten. Jeg slo til og betalte for tre netter. Hotellet var ganske nær hvor jeg var, så jeg sjekket inn med engang. Rommet var ikke klar så jeg plasserte ryggsekken bak resepsjonsdisken og gjorde meg klar for New York.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE