Tropisk varmt

Meldt lyn og torden

Ifølge værmeldingen skulle det bli lyn og totden nog kraftig vind. Det var tropisk varmt,  så noen kraftige regnbyger trengtes for å kjøle ned luften. Jeg ville så gjerne oppleve en typhon på nørt hold, men den gang ei, Dennis var navnet på typhonen den nådde ikke det området jeg befant meg. Jeg følte den kraftige vinden og jeg så på avstand,  den sirkulære vinden. Håper  at jeg kommer nærmere en typhon  når jeg igjen skal til Florida kysten.

Jeg ønsket å komme meg til "Everglade", et myrhold med masse mosquitos og alligatorer. Fikk undersøkt avganger på busser og hvor mye det kostet. Kom meg på hotellet og betalte regningen og pakket sysakene. Sendte post til Norge og gjorde meg klar for avreise neste dag. Resten av dagen tok jeg meg god tid med å se omkring. Innom noen restauranter for kaffe. Det som slo meg var alle de feite amrikanere. De setter iallefall pris på maten.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE