En biltur med mange emner

Jnes familie

Onkel Agmunds kone var av irsk/hollansk avstamming. Hennes besteforeldre var imigranter og hennes foreldre var født i Amerika. Så de hadde bodd i Amerika i lang tid.

Dette fortalte hun meg mens vi kjørte rundt i byen. Hun viste meg Universitetet og sykehuset og hovedgaten i Sylva og de få attraktsjonene som var verdt å se. Ut på kvelden kjørte vi til et sted for å spise. Maten var god og posjonene var store. Vi greidde ikke å spise allt så  resten ble pakket inn og brakt hjem. Hele dagen og kvelden pratet June. Onkel Agmund med familien hadde flyttet på seg mange ganger før de havnet i Fort Pierce i Florida og så i Fort Lauerdale Florida. Her hadde Agmund kjøpt land.

June fortalte om turen til Norge. Hun hadde bestemt seg fra en dag til annen og at moren hennes hadde sagt  til Agmund at han måtte reise med henne. Overfarten hadde gått bra og at min far hadde møtt Agmund ombord i skipet før de gjorde landstigning. Hun hadde overvært et møte som var helt unikt. To brødre som ikke hadde sett hverandre på over førti år og var totalt ukjent for hverandre. Kapteinen hadde ropt navnet til far over høytaleren og bedt han komme til kapteinens-kvater. Der  stod et ukjent menneske foran han som var hans bror. Agmund fortalte June senere om sine følelser og hvor minner fra Norge kom.

Deretter fortalte hun om sine inntrykk av Norge.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE