Sylva-Charlotte

Adjø June

Det var trist å si adjø på bussholdeplassen i Wainsville. June brakte meg til Wainsville og bussholdeplassen. Vi hadde cirka en time før bussen skulle dra, så vi hadde en god prat og jeg måtte overbringe hilsner hjem til Norge. Det flotte med å reise med Greyhound-bussene er at at de ikke følger "Highway" , de har stoppesteder mange steder. En kommer til småsteder som ikke alltid er på kartet. Vi kjørte forbi mange bondegårder. Ruten gikk gjennom Shelby-Gastonic-til Charlotte. Sent om kvelden ankom bussen til Charlotte. Jeg var i tvil om jeg skulle forsette med bussen, men jeg var både trett og sulten og hadde behov for en seng. Jeg steg av og med den store ryggsekken på ryggen og den lille på magen tok jeg beina fatt og vandret mot sentrum. Allt syntes å være lukket for kvelden og de menneskene jeg traff gående var negrer som bommet meg for sigaretter. Jeg snudde tverrt om og vandret igjen mot buss-stasjonen . Rent tilfeldig så jeg et skilt " Lodge". Skeptisk til omgivelsen var dette det beste alternativet. Heldigvis hadde de rom ledig som var både stort og rent og hadde dusj og toalett. "Logde'en" var ikke langt fra sentrum og heller ikke langt fra buss-stasjonen. Så jeg bestemte meg å være her noen dager for å ordne opp  forfallent arbeid.

Neste  dag gikk jeg på "visitors" for å få en orientering om  Charlotte og deretter vandret jeg for å  se på serverdighetene. Dette er en mellomstor amrikansk by med historiske røtter fra slavetiden. Men idag er den mer kjent for alle bankene. Jeg spiste lunsj på en bra restaurant med meget  vennlig serveringspersonel. Ettermiddagen tok jeg spasertur inne i byen først og siden en "guided"tur med en turistbuss.  Den visste oss en masse restauranter og kjøpesenter og souvenirbutikker, ikke noe givenes. Det jeg så at restaurantene og gatekjøkkene var full av velfødde mennesker. Men en ting la jeg spesiellt merke til var røykeforbud inne, slik at gatekjøkkene var flittig brukt av røkere som jeg. Heldigvis for meg er sigaretten ofte en hjelp for å få praten igang. Det var trykkende varmt så jeg bestemte meg å returnere til "Lodgen' s hage for resten av dagen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE