Great Smokey Mountain

Turen Wainsville-Sylva

Wainsville er en liten by som ligger i området" Smokey Mountain", Cheerokee indianerne hjemsted. Byen hadde en hovedgate som hadde , utrolig mange sidegater som smøg seg inn i mot et fjellområde med mange daler. Husene var spredd omkring .

Etter mange timers kjøring i mørke, kom vi omsider til Sylva. Byen var på mange måter lik Bergen, selve byen lå i et dalsøkk med flere fjelltopper omkring, og på en av toppene var det bygget et kompleks av små leiligheter og en av leilighetene bodde June. Leiligheten hadde en stor stue, to soverom og kjøkken og bad. Selvfølgelig var det en garasje tilknyttet leiligheten.

Hun hadde pratet i et sett, så jeg gikk ut ifra hun var ensom gammel dame. Hun fortalte meg at de fleste andre leiligheter der bodde det unge mennesker, som hun ikke hadde så mye kontakt med.

Hun fortalte meg at hun hadde flyttet fra Fort Lauerdale for fem år siden. Hennes mors familie hadde kommet fra disse traktene. Praten forsatte ut de små timer og til slutt sovnet jeg i stolen og først da ble hun oppmerksom på hvor trett jeg var. Det var tredve timer siden jeg hadde sovet i en seng, så det var herlig å strekke seg på sengen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE