Country-musikk

Handicraft salg

Denne dagen var viet til en countrymusikk festival. June fortalte meg at hvert år hadde  Brysom en festival hvor alle fastboende i området presenterte sin "handycraft". Det kom folk langveis ifra for å handle og kose seg i sommervarmen. Det var mange country- sangere som ikke var så kjent , men brukte denne festivalen til å  reklamere seg .

Brysom var som skåret ut av en  by fra hine hårde dager  da hestene var transport  middelet. Mange av tilskuerne hadde bredbrenete hatter og  et belte med hylster for colten, noen hadde også colten i hylsteret. Vi vandret omkring blant mange andre trister og så på serverdighetene og lyttet til musikken. Det var ingen scene og gaten var brukt for det.

June fortalte meg at hun besøkte Brysom hvert år. Hun fortalte også at det var svært lite industri i north Caroline etter tobakk industrien hdde falt i unåde. Jeg besøkte foresten en kaffe der de solgte sigaretter som var produsert i området, og det var også den eneste som gjorde det. June traff kjente og jeg ble invitert på grilling med familien. Som alltid var det rikelig med mat.

Vi måtte avslutte tidlig for kjøreturen hjem var ganske krevende. Vi kom vel hjem og gikk til sengs vel tilfreds med dagen.

Neste dag ville jeg forberede meg på avreisen. June og jeg  kjørte til Wainsville for å kjøpe biletter. Buss-stasjonen var ikke så lett å finne, June hadde hatt hjelp av en venn til å finne den  når hun hentet meg. Sentrum av byen er liten og der er buss-stasjonen, bebyggelsen ligger spredt omkring i små dalsøkk og fjelltopper. Husene er omkranset av trær og lite synbar fra veien. Omsider  fant vi buss-stasjonen og jeg fikk kjøpt billetter.

Hun sa at onkel Agmund og tante var begravet i Fort Pierce. Hun hadde solgt huset etter begravelsen, det var for langt ut fra sentrum . Hun hadde vært utsatt for flere innbrudd og følte seg usikker i hjemmet. Siden hadde hun kjøpt hus i Fort Lauerdale  til hun gikk av. Solgte huset og flyttet til Sylva.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE