Wainsville

North Caroline

Bussturen har vart lenge, gjennom to stater før en kom til north Caroline. Forsinkelser hadde det vært grunnet  orkanen og vi hadde hatt en ufrivillig over natting på en skole. Buss-sjåføren hadde vært alle tiders og svært hjelpsom. Heldigvis kjente han rutene sine godt og grunnet orkanens-øydeleggelser ble det en gog del omkjøring. Var innom flere småbyer på veien og til slutt havnet jeg i Wainsville. Her hjalp sjåføren meg å få kontakt med June, vi hadde misforstått hverandre, hun mente jeg hadde sagt Asville og der var hun nå. Vi ble enige om at jeg skulle bli der jeg var og hun villle kjøre ca 4 timer fra Asville til Wainsville for å møte meg. Så for meg var det bare å vente. Stasjonen var liten og det var ingen restaurant der men en automatisk kaffemaskin. Her var det bare å kaste inn noen dollar og ut kom kaffe og et smørbrød. Det var ikke noe innbydende, men jeg hadde vært uten mat og drikke i en lang tid, så jeg var fornøyd.

Omsider kom det en hel flunkende ny bil og ut av bilen kom en eldre dame med grått hår. Hun var så hoggende lik tante Astrid at det var skremmede. Ingen presentasjon var nødvendig, vi kom i prat med engang og praten forsatte så lenge jeg var i hop med henne, bilturen og hjemme hos henne i Sylva.

Det var kveld  og mørkt  da vi startet kjøreturen. Gatelys eksisterte ikke. Så vi hadde en strabiøs tur, vi kjørte omkring på en del sideveier til vi kom på highwayen. Sylva en liten by i "smokey mountain", hvor det går ingen busser eller tog. Så her må du eie en bil om du ønsker å deg omkring. Den nærmeste by med tog og buss var Wainsville, som også er en liten by .  I området var det nesten ingen  industri.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE