Cuba innflytelse

området rundt little Cuba

Allt hva jeg ønsket å vite om min kusine, ble jeg godt orientert om fra June's  venner. Hun hadde solgt allt hun eide i Fort Lauerdale og dradd  nordover, Sylva, en liten  by  l north Carolina. Det var herifra hennes mor kom ifra og det var her hennes mors slektninger var begravet.

Reiste tilbake til hotellet  og gjorde meg klar til kvelden. Jeg ville vandre omkring i nærområdet og spise  og kose meg og komme i prat med lokalbefolkningen.

På en liten fortausrestaurant kom jeg i prat med en eldre herre. Han var av den reflekterte sorten, ikke av den overfladiske og bråkende. Han hadde bodd i Miami hele sitt liv. I sin ungdom var det enkelte butikker med skilt i vinduet som sa;  'her snakkes spansk'.  Idag er det slik at allt er snudd opp ned. Idag er det ofte skilt på døren som sier de er engelsktalende. Heldigvis hadde jeg flaks og traff en amrikaner i bydelen little Cuba. Det har seg slik sa han mellom ølsipene, mange av urbefolkningen hadde dradd nordover og cubanerne hadde tatt over. Min kusine June var et godt eksempel på fraflyttingen fra Miami beach.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE