å få oversikten

for mye høydehus

Det ble en hviledag for meg. Jeg hadde tenkt å finne min kusine June i Fort Lauerdale, så det var viktig for meg å komme seg til hennes adresse.Leiet meg en bil og dro tidlig avgårde. Fant banken hun hadde arbeidet i ,men ingen husket henne. De hjalp meg å finne huset, adressen hadde jeg jo hjemmeifra. Ruslet opp til døren og ringte på, en ung dame åpnet og jeg la frem  min sak. De fortalte meg at de ikke hadde kjøpt huset fra en June Ecknes, men den de hadde kjøpt huset fra bodde på et gammelhjem ikke langt derifra. Hun kunne bringe meg der og sette meg i forbindelse med damen som hadde solgt huset til de. Paret sa takk for seg og jeg gikk til resepsjonen for å spørre om jeg kunne treffe ekteparet. Hjelp var det lett å få. Ekteparet var Junes venner og de  fortalte meg hennes adresse og telefon nummer. Deretter ringte de til June og jeg fikk en lang samtale og forklarte jeg kom på besøk, og ville ringe henne så snart jeg nærmet meg hennes hjemsted.

Det hadde vært en vellykket formiddag. Nå hadde jeg hele ettermiddagen til disposisjon til å gjøre meg bedre kjent. Miami skuffet meg, en by som alle andre byer , pluss en mengde skyskrapere plassert planløst omkring.Selve strandprominaden var interessant, men shoppingmallene er store og stygge og glorete. Ikke min smak. Jeg selv ville aldri ha slått meg til der.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE