Greyhound busser

mye venting

For å oppleve  Amerika må du reise med Greyhoundbussene, har mange fortalt meg og det er nettopp det jeg gjorde. Startet ganske tidlig om ettermiddagen fra Miami, første buss-skift Fort-Lauerdale. Her ble jeg sittende i ventehallen i mange timer og på en av mine røyketurer ut fra ventehallen kom en gravid jentunge og bommet meg for  røyk. Vi ble sittende der på fortauskanten å snakke. Hun var 16 år og gravid i niende måned, hun hadde rømt hjemmeifra og ville prøve seg i en annen stat. Jeg hadde ikke noe annet å tilføye enn forbauselse. Hun fulgte meg som en skygge, satt jeg meg ned, satt hun seg ned, reiste jeg meg , gjorde hun det samme. Jeg visste at dette kunne bli en plagsom affære om jeg ikke ble kvitt henne. Det løste seg på en helt naturlig måte, hun skrek ut vannet har gått. Hun la seg ned på en benk , og to negresser kom til henne og de to tok imot en jente. På buss-stasjonen, på en benk og mange tilskuere. Litt senere kom politiet og tok med seg moren og barnet. Etter denne heftige opplevelse satte jeg ned å registrere hva som foregikk rundt meg.

Ventehallen var fullpakket, noen hadde kommet for å ta ly for vinden og regnet, andre skulle med busser, vekk fra syklonen.

Alle syntes å spise noe, en flaske Cola i en hånd og sandwich eller kaker i den andre. Jeg var glad at mine dager i Florida var over. Kom meg på bussen og dro avgårde.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE