Sonkran

rekonvalesens

Igjen et selvforskyldt sykehusopphold. Allt var så mye bedre når det gjaldt røyking,under 10 sigaretter om dagen og ingen røyking om kvelden.Det har nok vært dårlig luftkvalitet også i området. Det har blitt tatt ut tonnevis av jord som fullmasse for den nye veien. Enkelte dager har vi hatt masker over nese og munn for å få puste. Det er jo så mye veistøv i luften at det er ikke bare røykere som lider. Jeg har prøvet å holde meg hjemmeifra hele dagen og har kommet hjem etter kjøringen forbi huset er slutt.

Jeg hadde vært hos Svein og der blir det alltid en sigarett mer enn en skulle, og så hadde jeg glemt medisinen hjemme, så jeg måtte gjøre tidlig hjemmreise. Kroppen føltes tung og jeg begynte å bli søvnig, satte meg i bilen og kjørte, ikke noe klokt valg, men jeg kom meg hjem uten å ha sovnet. Parkerte bilen og gikk mot inngangsdøren. Beina var blytunge og svært opphovnet.

Var ikke før kommet inn i huset, seg jeg sammen og allt ble svart. Heldigvis var broren til Patch og Patch hjemme. Det ble meg fortalt at de ringte sykehusbilen og etter mye strev greidde de å få meg på båren. Det neste jeg husker var at jeg våknet med slanger i alle hull på kroppen . Sykesøstra på avdelingen som jeg kjente fra før, fortalte meg jeg hadde vært vekke i tre dager og nå hadde de fått gjort lungene noenlunde rein og hjertet var igang. Hun ville forsette med å pumpe oksygen i lungene og skylle ut skiten. Det er så jævla vondt at jeg tror jeg lært denne gangen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE