uken som gikk

bedre hver dag

Den siste uke har jeg ikke røykt eller gått ut, jeg er blitt hjemme og hatt forsiktig trening. Pusten er blitt bedre og oksygen - inntaket har blitt bedre hver dag,. Pulsen har nå kommet nærmere normalt, og lysten for å trene er kommet tilbake. Små fremskritt er bedre enn ingen fremskritt. Jeg sover bedre nå og suget for en sigarett er fremdeles der, men jeg tenker på noe annet så snart suget kommer. Jeg vet ikke om jeg klarer å slutte, men jeg er mer motivert tl å prøve.

Ellers går det som vanlig, Patch arbeider trutt med dyrene. Hun vil ikke selge kyrne, prisen  er for lav og markedet akkurat nå er ikke det beste. Jeg ser ikke noe som vil bedre markedet i fremtiden . Det er for mange kyr til salgs og prisene faller hele tiden. Salg av kalkuner lider den samme skjebne, for mange kalkuner til salgs og prisene faller. Det er ikke kjekkt å være bonde nå.  mye arbeid og lite igjen for arbeidet.

Datteren er enda ikke ferdig med husene.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE