Little Cuba

DOWN TOWN

Hotellet var like ved Miami River, et rolig sted, med elven foran og skog som hindret utsikten mot veien. Jeg var veldig glad at allt var som jeg ønsket meg og etter to hektiske netter og dager  var kroppen mørbanket og den trengte hvile. Fikk dusjet og gjort morgenstellet unna og slang meg nedpå sengen for å se nyhetene. Jeg var temmelig overasket at det føtste bildet som var på skjermen, var et klipp av utgangsdøren, der jeg blant annet ser meg selv med åpen og store øyner. Vi hadde oppplevd at FBI var overalllt og arrestasjoner ble gjort før vi fikk forlate flyplassen med vår bagasje, men jeg trodde ikke at dørene var stengt for oss passjerer. Nå fikk jeg en forklaring i den lokale TV kanalen.  Poletiet hadde lenge hatt flypersonalet pluss bakkemanskapet  under observasjon, her var det snakk om store mengder av kokain. Det hele var så godt gjennomført over tid at de ville være sikre på at ingen av de innvolverte slapp unna. Det var for meg en påminnelse på at storebror ser deg.

 

Down Town ved Miami river

etter du strabiøse dager og netter, var det godt å få sjekke inn på hotellet. Jeg hadde valgt hotellet helt tilfeldig og på anbefaling av drosje-sjåføren ble valget gjort. Hotellet var rent og fint og billig, romene var store og fine med TV og dusjen og toalettet var klinisk rent. Taxidriveren hadde vært ærlig, ingen luring der.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE