veldig varmt

uken som gikk

Det skjer veldig lite nå for dagen. Patch bruker mye tid på husdyrene, det er lite gras så hun må lete etter plasser hvor hun kan slå gress. Rismarkene er nå ferdiggjort for ny såing, det vil si at markene er pløyet og gjødslet. Så nå blir kyrne satt i fjøset mange steder, mens bøndene går og slår gress der det finnes. Ofte er det mange  om beitet, så det er alltid en tidlig morgen. Patch tar champen og kjøre inn på militært område og slår. Militæret tillater dette . Kalkunene har vi i hagen, så det går bra. Det eneste aberet med kalkunene, er at det blir mange etterhvert og når Patch ikke vil selge, blir de en plage etterhvert.

Jeg selv reiser omkring og treffer venner. Tar også turer på Ryan Resort for å bli oppdatert på nyheter og sladder . Hele tiden skjer det noe med oss utlendinger og damene våre. Det er jo ikke alltid så lett å forstå hverandre.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE