Flyturen

Reiseselskap

Jeg fikk midtsetet, uheldigvis. Vindusplassen var en pen dame fra Japan og setet mot midtgangen vae en heseblesende fyldig italiener, som tygget hvitløk hele tiden. Dessuten var han veldig pratsom med damen fra  Japan. Hun gjemte seg bak en bok, men italieneren lente seg over meg å prøvde å få en samtale med henne. Det nyttet ikke at hun visste liten interesse for samtalen. Til slutt ble det så plagsomt at jeg ytret ønske å skifte plass og etter en halvtime flygning ble jeg plassert bak i flyet og damen noen seter fremover. Italieneren fikk treseter for seg selv. Omsider falt jeg i søvn. Ble vekket med matservering , frokost måtte det være med en god kopp kaffe.

Landigen gikk greit og så var det å hente bagasjen og forlate flyplassen. Men idet jeg skulle spasere ut, ble alle utganger stengt. Det var FBI agenter over allt og ved transportbåndet ble en person kastet på gulvet og satt håndjern på. Jeg la også andre hadde  fått håndjern på. Politiet forsvant like fort som de hadde kommet og dørene ble åpnet igjen.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE