Reisemål Fort Lauredale

Florida

 Manaus til Lima måtte gjøres følgende. Mellomstopp i La Paz og bytte fly, følgende måtte jeg overnatte til neste dag. Det var ingen direkte fly til Lima. Flyets avgang fra La Paz var så var kl,1 om natten, så jeg bestemte meg å sove på flyplassen, ingen tid å ta seg en tur til sentrum. Dettte gikk bra og tidlig neste dag landet jeg i Lima, trett og uvasket.Ulempen med å reise alene er at må må hele tiden passe på bagasjen så ingen stjeler eller putter drug i bagasjen din. Dette kan være vanskelig, særlig når en skal gå på toalettet å gjøre fra seg det nødvendige eller gjøre morgentoalettet. Doet var et lite kott, nesten bare plass for deg . Det ble åpen dør politikk og det var en del nysgjerrige som kjek inn. Kvinner og menn hadde felles vaskerom. Her kunne en ikke være sjenert.

 Jeg måtte vente i flere timer i transitthallen i Lima. Ble vandrende i hallen med ryggsekken på slep. Slapp den aldri av syne. Omsider fikk vi beskjed å gå mot innsjekking. Jeg ruslet mot skranken. Jeg ble tatt til side og jeg tenkte det var noe galt med biletten. Køen  ble mindre og mindre og jeg begynte å få sommerfugler i magen. Endelig kunne jeg gå mot skranken og idet jeg skulle gjøre meg klar til å borde, ble jeg vinket til side. Ut av køen og flyplasspolitiet tok sekken med seg og jeg måtte følge med. De spurte om jeg hadde pakket sekken og hadde hatt sekken med meg hele tiden på flyplassen. Jeg kunne bekrefte det. De pakket ut ryggsekken, for det meste skittentøy, de fant ikke det de forventet å finne i sekken. Deretter måtte jeg kle meg naken, stilt opp etter veggen med beina fra hverandre, lommelykten kom frem og jeg følte meg krenket på alle vis. De fant ingenting og jeg fikk beskjed om å pakke sekken å ta klær på meg å komme meg på flyet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE