Rolig uke

En uke hjemmeværende

Siste uke har jeg knapt nok vært hjemmeifra. Patch har hatt hagearbeid og jeg deltatt litt. Først er det pliktene som å mate kalkunene og prate med kyrne, som synes å være viktig for henne, hun har hatt  en ku som har kalvet, og hun har båret vann og grass til moren hele tiden og siden 'Champen' er ute av drift må hun bære vann. Kyrne er i såkalte utmarken  ca.en kilometer fra vannkilden, så det har vært mange turer for henne i steikende varme. Temperaturen er rundt 37 grader, så jeg svetter selvom jeg beveger meg omtrent ikke. Jeg skjønner ikke hensikten heller å ha kyr, da det bringer ikke penger i kassen, bare utgifter og prisen for en ku har falt kraftig, så hun vil ikke selge. Hun sier alltid når jeg tar opp å selge kyrne, da vil jeg råtne eller gå på barer å drikke som mange andre som er gift med utlendiger. Jeg har sett mange ganger hvor det ender, så jeg som oftest glad å subsidere farmen hennes.

Så er det kalkunene, de løper omkring i hagen og spiser gress. De holder graset nede og glødsler bra og underholder meg om dagen og holder oss våken til det mørkner og vekker oss om morgenen. Flokken vokser og heldigvis har hun kjøper. Prisen er ganske bra.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE