En festdag

Begynnelsen på semesteret

Min siste dag i La  Paz ville se på folkelivet. Først tok jeg meg en tur i kirken på San-Fransisco plassen. En praktfull  katedral. Jeg hadde skjønt denne dagen var det noe ekstra med, for turen til katedralen hadde jeg møtt mange i flotte klær, nasjonaldrakter. Fargerik bunader. Det ble flere og flere på gatene, musikanter og trommer og dansende ungdommer. Tribuner var rigget til i hovedgaten, jeg betalte for å få en plass. Flere og flere mennesker  fulgte toget. Forskjellige regioner deltok i toget og hver region hadde sine nasjonaldrakter og danset sine danser.

Jeg havnet mitt i blant noen studenter som gjorde sitt for at vi ikke mistet utsikten. Bak meg var det to damer på min alder med lange stokker, og så snart noen kom l synsfeltet våres , brukte de stokken. De jaget vekk gateselgere og  andre. Etter noen timer ble vi en godt sammensveiset gjeng og smilene kom lett frem.  Når det hele var over hadde vi allerede bestemt at dette måtte feires med et glass øl eller to. Studentene visste om et bra sted ikke langt derifra. Ja, livet er herlig når en tar tingene som de kommer. Det ble en sen aften og jeg for min del måtte ha hjelp til å finne hotellet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE