Uken som gikk

Langsomt mot en ryddig hage

Hele uken har Patch med hjelpere stått på med rydding og om organisere hagen. Idet det ble flere kalkuner , har hagen blitt mindre og kalkun hagen blitt større. Gjerdene har blitt flyttet . Det har vært mye aktivitet en uke og hagen så ut som en slagmark. Jeg var ikke særlig begeistret for rotet etter ombyggingen og dette hadde Patch lagt merke til, og hun satte energisk igang å rydde. Nå er det på et akseptabel nivå. Jeg kan sitte i hagen og nyte, det eneste som er mitt selskap et skrikende kalkuner  som gjør jobben med å holde graset nede. De nipper i graset hele dagen, de er gode gress-klippere.

For et par dager siden døde naboen og sørgemusikk har todnet dag og natt. Kalkunene har deltat i klagesangen, med høye skrik, jo høyere lyden fra høytalerne, jo høyere skrek kalkunene. Jeg hadde øreklapper og hverken skrikingen fra kalkunene eller msikken sjenerte meg noe.. Det var løsningen for musikken spiller både dag og natt og det er vanskelig å sove. Dagen kan jeg bare forsvinne herifra og besøke venner. Idag er mannen kremert og det vil bli en stille kveld og natt. Riktignok når urnen bringes hjem vil sørgekonene synge en hymne som kan vare noen timer og senere får sjelen hjelp med å fare fra huset. De skyter litt, hvilke er avslutningen på det hele. Selvfølgelig har det vært marservering og drikking hele tiden.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE