ukerapport

kjedelig

Siste uke har jeg bare kjedet meg. Ikke kan jeg dra noen steder med bil og alle har hatt mer med sin egen familie enn ellers. I Sonkran uken blir de fleste her på landet hjemme med sin familie. Vi utlendinger prøver så godt vi bare kan følge tradisjonene og gjør hva konene ønsker. De fleste landsbyer organiserer dans og musikk lokalt, og sonkranen feires på tradisjonell vis, ikke som i turistbyene.

Patch har jo fjøsstellet hver dag og så har hun kalkunene. Hver dag krever arbeid, hun slår grass for kyrne og bærer vann . En evig rundgang, og jeg ser at det krever mye av henne. Desverre vil hun ikke avslutte det hele, det ville være bedre for oss begge.  Kalkunene er det mindre arbeid  med, men heller  kalkuner enn kyr. De siste ukene har det vært dårlig med vann og dette har gså gitt mye extra arbeid. Jeg vet ikke om det blir en løsning før regntiden setter inn, men foreløbig ser det ganske håpløst ut.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE