Inca-trailen

Vandring på det lokale marked

Kommet tilbake fra jungellturen, hadde jeg hele dagen til å utforske markedene. Det var en ting jeg oppdaget var kokablader som ble solgt blant annet. Grønnsak til å koke suppe på, ble det meg fortalt. Salg var forbudt, men det var sterk motstand fra lokalbefolkningen og også de lokale myndigheter. Det var en nødvendighet ofte og bruke det i medisinsk sammenheng og det gav en metthetfølelse og utholdenhet. Ofte var det fattige eneste innkom å selge blader. Press utenfra gjorde disse bøndene kriminell og mange av bøndene havnet i fengsel. En skal ha i bakhue at en arbeidsdag var ofte 16 timer og sulten var alltid til stede hos mange, de trengte en stimulans til å holde ut. Vi har så veldig lett å dømme. Det som er et nytelsemiddel for oss, kan være en nødvendighet for andre.

Med disse strøtankene i hodet gikk jeg tilbake til hotellet. Jeg ville planlegge turen til  Machu Picchu. Jeg hadde fått en god del tips fra andre reisende om Inca-trailen, hvilke fottøy jeg måtte ha, hvilke klær jeg burde kjøpe og ikke glemme myggnett. Kart og kompass var en nødvendig het, også måtte jeg ha fyrstikker. Listen ble lang etterhvert. Det ble en sen kveld.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE