Hjemmeværende

En rolig uke

Kjølig om natten, varmt om dagen. Ikke akkurat godt for en gammel skrott, så jeg har stort satt hjemme og pleiet min influensa og massert vonde knær og andre ledd. Patch har bidratt med god service, Hun er en arbeidsmaur og vil så gjerne hjelpe til med massasje.. Det lindrer og det hjeiper på med mine opphovnete bein. Hun lager ginger olje og massere mine åreknuter og opphovnete bein. Det hjeiper, men ikke minst svekker det smertene i fotbladene. En gammel kmeh-medisin for åreknuter. Tidvis var det så smertefull å gå at jeg knapt kom ut av huset.

Ellers  har Patch vært opptatt i fjøset, vi venter en økning. Hun vet ikke når det skal skje, så om nettene tilbringer hun i fjøset. Kommer hjem for å mate meg, hundene og kalkunene. Så hun har ikke noe problemer med å få tiden til å gå. Hun liker det hun holder på med og vil ikke selge som jeg ønsker.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE