ordne opp med banken

Jeg hadde to ting mer på programmet den dagen.Banken og det norske konsulat. Banken kunne ikke hjelpe meg med mastercarded, før jeg hadde vært til konsulatet og og erklært det stjålet. Banken ønsket en bekreftelse fra konsulatet at jeg var den jeg sa jeg var. Jeg trodde passet var godt nok, men den gang ei.  mye frem og tilbake fikk jeg sendt en telex til banken i Norge om omstendighetene. Minium en dag ville det gå før jeg fikk svar, ble jeg fortallt. Letet frem adressen til konsulatet, adressen som jeg hadde fått i Norge, fant stedet, men jeg ble fortallt de hadde flyttet. Ingen på stedet visste den nye adressen. Her stod jeg ganske fortvilt og forbannet, og igjen ble Elvira Maria min reddende engel. Hun satte igang. Konsulatet var på helt annet sted og hun kom og hentet meg. Etter et kvaters kjøring var vi fremme med konsulatet. Det var en ung jybling som var den norske konsulen.  jeg var temmelg forbannet når ankom konsulatet og forklarte han hvike vanskeligheter adresseforandringen hadde gjort. Adressen hadde jeg fra Norge og jeg gikk utifra at den var riktig. Han lot meg bruse ut og fortallte meg han hadde informert Norge for tre års siden, så feilen var nok i Norge.

Han var meget hjelpsom  og stemplet papirene og bekkreftet at passet tilhørte meg og gjorde allt som jeg ønsket. Etter allt var unnagjort kjørte  Maria meg rundt og viste meg posthuset og en  butikk hvor jeg fikk kjøpt de nødvendige postkort. Tok meg deretter tilbake til hotellet, vi ble sittende en stund å prate over et glass vin før hun reiste hjem. Jeg fikk sendt postkortene før jeg tok en tidlig kveld.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE