Sightseeing

Etter en meget dårlig natt med mye bråk fra hunder og bråk fra skrikende mennesker rett utenfor soverommet, stod jeg opp tidlig. Jeg hadde bestemt meg for en guidet tur om formiddagen. Fikk i meg frokosten, røyk og vann ble kjøpt før vandret bort til hotel Sagarnaga, der Diana tours hadde sine kontorer. Et reiseburå med god servis og mange forskjellige turer også til andre land som grenset til Bolivia. Fikk en god hjennomkjøring hva de hadde til å tilby. Turen startet kl.9, guiden var engelsktalende. Det ble plukket en mor og sønn, fra Eqvador som ikke snakket engelsk, så guiden måtte hele tiden, først på engelsk og deretter spansk, fortelle historien. Hun var bare flink og kunskapsrik og hadde en innlevelse i måten hun forklarte de forskjellige  serverdigheter. Parque Nasjonal Sajana var en del av pakken, Turen ble altfor fort det var så mye å se og jeg fikk knappt nok fordøye alle serverdighetene. Jeg har vært der og det er det hele. Slutten av turen var det besøk på museum, hvor hun gav oss en leksjon og i historie av utbredelsen av Tiwana kulturen og Inka kulturen og Mayakulturen og slektskapet mellom dem. Det var tydelig at jeg hadde allt for liten viten om denne delen av syd-amerika. Turen avsluttet med å besøke et marked for hele regionen. At håndverk er en viktig innkomst for folket, for markedet gjenspeilte det. Der var utsøkte tekstilvarer. Fine vevede jakker, bukser og kjoler, fra ullen fra lamaen. De var fargerike kledninger, forskjellige steinfigurer med furete ansikter, jeg så også steinfigurer med kors, en innflytelse fra spansketiden. Sølv-varer i alle former, fra hals og armbånd til sølvfat. Allt var håndlaget. Tiden gikk så allt for fort og dessuten kunne jeg ikke kjøpe, det ville være tungt å bringe med seg. Det jeg kjøpte måtte pase inn i en liten pakke jeg ville sende hjem.

Dagen hadde gått så altfor fort, så nå vzr det bare å komme seg tilbake til hotellet. Det var for seint til å gjøre noe med å hente kortet og snakke med konsulatet. Jeg bestemte meg å ha en bedre middag og planlegge morgendagen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE