Arica-La Paz

Krysser Andesfjellene

Bussturen skulle vare ca.10 timer og  La Paz bestemmelse -stedet  er omkring 4200 meter over havet. Veien svinger seg oppover fra 0 meter over havet til ca. 4600 meter over havet, høyeste punkt på veien og deretter  flater det seg ut et stykke før en begynner på nedstigningen til La Paz. Landskapet lar seg vanskelig beskrive. Tørt og helt uten vegetasjon og andre steder grønne daler, hvor det var elver. Små landsbyer. Husene var for det meste blikkskur. Dyrelivet var for det meste lamaer, gjetere var alltid il stede langs veien. Parque Nasjonal Sajena kjører bussen igjennom, og her finnes et fugleresoir ved verdens høyeste innsjø,ca 4500 meter over havet. Bussen gjorde et kort stopp , slik at vi kunne få oss en røykepause og ta noen bilder. Sjåføren var sikker glad i fugler, for han tok seg god tid langs innsjøen og vi fikk et godt og variert bilde av mange fuglearter. Ankom La Paz etter en nedstigning jeg aldri vil glemmme. Smal og svingete og jeg var sjeleglad at vi ikke møtte noen. Men frem kom vi og kl.18 var vi på bussholdeplassen og igjen var det å finne et sted å sove. Igjen var Lonely planet kjekkt å ha, de anbefalte hotel Milton. Fant en ledig drosje og viste om stedet og det var det.

 

Hotellet var ok , men rommene hadde ingen varmt vann i dusjen. Hotellet fullt opp av italienere, en bråkende gjeng. De skulle sørover neste dag, heldigvis. Men det ble en fuktig  aften.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE