En uke hjemmeværende

En vanlig uke

Dagen starter omkring kl.5. Patch står opp og lager kaffe og minner meg på å ta medisinene mine og gjør alt klart for meg, legger frem reine klær og steller til en frokost. Deretter går hun ut og setter igang med spyleslangen for å få vekk allt støvet fra dagen i forveien. Etter dette så mater hun kalkunene og gjør seg klar for å gå i fjøset. Først forsikrer hun seg at jeg ikke mangler noe, idet fjøsstellet kan ta lang tid.

Jeg blir nå alene for noen timer. Jeg får med meg nyhetene på fjernsynet og lese avisene fra Norge. Om Patch ikke har returnert fra fjøset, tar jeg meg en kjøretur til venner. Alltid kjekkt å prate ditt morsmål. Kanskje avslutter jeg på Ryan resort før jeg drar hjem. Her blir jeg oppdatert om hva som har skjedd.

En gang i uken drar jeg til Surin med Patch og handler. Jeg sitter i bilen og venter til hun har handlet ferdig og så går vi å spiser Lunsj. Hun liker  å slippe matlaging, det er ikke hennes sterke side.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE