julefeiringen nærmer seg.

Desember måned er halvferdig og jeg tenker bakover i tid. Hjemme i Norge  dreier alltseg om ferie og julehøytidligheten. Her i Thailand hvor jeg bor er det nesten ingen stress, Kmehene er buddister og de feirer ingen jul, men de har forstått at vi utlendinger liker å gi gaver til hverandre, så de fleste kjøpesentrer har juletrær og juledekarasjoner. Så en for en følelse av julestemning dog.

Vi Patch og jeg feirer første juledag på Ryan Resort. Hvert år har Gary og Nok hatt  kalkun med tilbehør og thaimat  servert til oss med fruer. Han gjør det riktig hjemmekoslig for oss, så hjemlengselen blir det lite av.  det er   omkring femti personer som kommer og de fleste kjenner hverandre. 1. juledag er den dagen hvor vi nesten alle engelsktalende samles. Det blir mye prat om allt og ingenting, så tiden løper som oftest fra oss og det blir sent før vi vender nesen hjem.

Patch har mye å gjøre for dagen, kalkunflokken blir større og større og krever mer og mer tid. Jeg tror antallet med stort og smått idag er 21 kalkuner. Liker du å sove om morgenen, må en flytte. Når solen står opp begynner skrikingen, og det er et hylekor. Det erbare å gi seg over og stå opp og ta en røyk og kaffe, for å få roet ned.

Jeg ønsker alle mine lesere en velsignet og god jul og et riktig godt nyttår.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE