Regntiden slutt

Siste natt kom væromslaget. Det var som kulden kom snikende inn i soveværelset, og jeg begynte å fryse og jeg våknet brått. Patch hadde allerede tatt en varm dyne over seg og sov tryggt og varmt, mens jeg leitet etter en. Etter en stund fant jeg også en og sovnet igjen. Dynen og den uvanlige romtemperaturen gjorde underverker. Jeg våknet sent denne morgen.

Ellers har mange tatt fatt med å skjære risen og veiene er det stedet de tørker den. Den vanlige måte å tørre risen på er at det blir lagt en presseng som underlag for risen, hvor de deretter sprer risen utover. Hele dagen går en å raker risen . Om kvelden blir risen puttet i sekker og neste dag gjentar det samme seg. Risen tørker etter noen solskinnsdager og blir lagret. Noen selger med engang, i mangel på penger. Patch har enda ikke begynt å skjære.

Datteren er fremdeles her og det er  byggprosjektet som er årsaken. Det er blitt stor fremgang og snart det hele forbi. Det vil være en lettelse.

Patch er fremdeles meget opptatt av kyrne og kalkunene. Begge deler tar meste av hennes dag. Hun ville så gjerne en snartur til HuaHin, men hun fant ingen til å ta seg av dyrene og kalkunene. Glad var jeg for det koster å ha noen der mens vi er vekke.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE