Festen den syvende oktober

Festen

Etter noen hektiske dager med forberedelser kom dagen. Idet vi ikke visste hvor mange som ville som ville komme, måtte vi bare gjette. Gary mente det ville bli omtrent femti personer. Det  måtte bli både Thai mat og europeisk. Patch og Gary tok seg av menyen. Helgrillet svin med tilbehør ,faller i smak  både hos thaier og europerere, så det var avgjort tidlig i uken, men fisk er også en rett som tilfredstiller europeiske og asiatiske ganer. Så laks fra Norge og catfish fra thailand ble også servert. Masse grønnsaker og chiily som tilbehør.

Festen startet klokken fem og mer en ventet kom. De koste seg gjestene og maten gikk unna. Det ble også konsumert god del drikke og er det noe alle har felles er det musikk og dans. Jeg dro hjem sent, men det var fremdeles mange gjestsr tilbake ble det meg fortalt.  Jeg fikk mange lykkeønskinger på veien og bilen var fyllt opp av gaver. Min thaivenn Andy og kona kjørte Patch og meg hjem.

En meget vellykket fest.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE