En forsettelse

Følgende dag etter vi var tilbake, samlet vi oss på Ryan resort og pratet om allt og ingenting. Det var også andre gjester der, så det ble temmelig livlig etterhvert. Gary, den alltid hjelpende hånd når det gjelder visa til England for thaidamer, satt sammen med Tony som ønsket å ha konen med til England. En masse papirarbeid. Etter allt var ordnet, gikk praten videre om kravene til visum er blitt skjerpet i Europa. Allt var så  mye bedre før. Jeg og Patch gjorde tidlig kveld, jeg er for gammel til å sitte utover kvelden.

Tidlig neste morgen ringte telefonen, uvant, så jeg svarte på oppringningen med engang. Det var Gary som ringte og fortalte meg at Tony døde om natten, han hadde følt seg uvell om natten hadde kona fortallt og hadde gått inn i stua og der hadde kona funnet han sittende død..Det er mange formelle ting som må ordnes når en utlending dør, så hun ringte Gary om hjelp. Gary den hjelpsomme ordnet opp med ambassaden og varslingen til slektninger i England , og til søsteren som bor i Japan. Kona ønsket å ha en buddistisk avskjed. Hvilke er å kremere han lokalt. Først holdes det noen dager fest for alle som vil komme, det serveres mat og drikke, og gjestene bidrar med pengaver.

Familien ytret et ønske om en katolsk prest kunne gjennomføre en katolsk begravelse, Tony var katolikk, en katolsk prest var ikke å oppdrive, så Gary spurte familien om det var greidt om gjorde det etter beste evne. Familien hans i England og Japan gav tilsagn. Gary er også katolikk. Kona til Toni samtykket og snakket med munkene om det lot seg gjøre. De hadde ingenting imot det . Kista ble kjørt til tempelet med et stort følge. Det er lenge siden jeg har sett så mange utlendinger samlet. Gary sa noen ord og deretter kom Peter frem og gav et resyme over  Tonys liv. En hymne ble sunget av utlendinger, alle gode venner av Tony. Etter hymnen var ferdigsunget tok munkene over. En verdig avskjed.

Deretter gikk de fleste utlendinger til Ryan Resort  for å innta et måltid mat. Dagen var forbi og det var en mindre med stambordet, og etterhvert gikk vi hjem hver for oss.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE