Fra uke til uke

Juni

Det har skjedd så mange ting i denne måned. Først hadde vi en vellykket tur til Pattaya, Gary feirte sin fødseldag der. Volkevognbussen ble ble fullt opp med mange venner herifra  og Gary var sjåfør. Han er jo en dreven sjåfør, og så kjenner han sarveiene, så kjøreturen gikk fort unna. Noen av oss hadde bestillt rom på Lek village, ett bra hotell med god frokost inkludet. Dessuten har de ett stort svømmebasseng. Vi pleier å bo der når vi er i pattaya. Det ligger ganske sentralt.

Vi ankom tidlig ettermiddag, så vi hadde god tid til å gjøre hos klar til kvelden. Det blir ofte en bar runde den første kvelden, jeg gidder ikke det, så Patch og jeg går å spiser en god middag og lar ungdommen kjøre sitt eget løp. Neste dag skulle feiringen finne sted, så jeg dro hjem til hotellet, mens Patch forente krefter med gjengen og forsvant. Etter noen timer kom hun tilbake og litt etter kom resten av gjengen.

Neste dag etter en meget god frokost, hadde alle sine planer. Patch forsvant på et marked, de andre skulle treffe venner, jeg selv ble værende i hotellets svømmebasseng. Jeg hadde ikke overskudd til å sette igang festingen tidlig på dagen. Vi skulle spise sammen om kvelden og det var mer enn nok for meg. De kom og hentet meg tidlig kveld det var en bekjent av Gary som eide stedet. Restauranten var midt i turist-strøket og maten de serverte var utmerket. Jeg selv tok et fiskemåltid, bare fantastisk var smaken. De andre syntes å være fornøid også. Vinen var god og nok av, så vi forlot restauranten med mål for øyet en go,go bar som var i nærheten. Det var heller en skuffelse, så vi forsøkte nok en, men den var heller ikke underholdende og vi gjorde et forsøk mer. Heller ikke den var noe, så jeg og Patch sa takk for oss og dro hjem til hotellet. De andre, fortalte de ved frokostbordet, at de også hadde gjort en tidlig kveld.

Det var ingen planlagte felles gjøremål denne dagen, så Patch dro på kjøperunde og jeg ble i svømmebassenget. Om kvelden skulle Patch og jeg ut å spise på egenhånd og når kvelden nærmest seg kom Patch tilbake og vi gjorde oss klar for å gå ut. Igjen var vi heldig med valget, både mat og drikke var utmerket, kanskje litt dyrt. Etter flere vellykkete dager, vendte vi nesen hjemover. Det var en god del veibygging, så det gikk tregt enkelte steder, men vi kom hjem omsider. Kjørte til Ryan resort og hentet bilen og deretter hjem til Lam Phuk. Det hadde vært noen fine dager vekke fra  kyr og kalkuner.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE