en uke med litt svømming og mosjon

Vi har vært uten Noi den siste uke, så det har vært rolige dager. Selvom Patch synes å være langt mindre aktiv når datteren er her, mindre kjøring rundt til forskjellige templer og markeder. Hun kommer hjem før mørkets frembrudd og har tid til å gjøre huslige gjøremål, når vi er alene.

Både kalkunene og kyrne blir godt tatt vare på og jeg ser frem til den dagen vi skal kvitte oss med begge deler, det brukes altfor mye tid og penger.

Forsatt er det veiarbeid utenfor stuedøren, og støvskyen er vedvarende plage. Heldigvis er de nå igang med å asfaltere mellom regnbygene, så vi vil vel se en ferdig asfaltert vei i nærmeste fremtid.

Nesten hver dag har jeg vært på Ryan resort. Om formiddagen er det svømming og mot kveld er det å treffe venner. Skal foresten i morgen en tur til Pattaya med venner, vi skal feire en fødseldag . Sansynligvis leier vi en båt og reiser ut og fisker og koser oss om været ikke er for dårlig. Blir noen dager der.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE