uken som har gått

monsun

Vi er ikke kommet der enda, det regner, men en kort stund og så kommer solen og tørker opp og allt er bra. Det lyner og tordner i ett sett, og vinden er til stede, men regnet blåser for det meste bort fra Lam Phuk. Den siste uke har været  vært en san plage for risbøndene, de har gjort allt klart for såing og så blir  rismarkene gjort om til store dammer og det er vanskelig å så, og kunstgjødselen blir vasket bort. Patch har enda ikke satt igang med risen, hun har mer enn nok med kyrne og kalkunene. Hun har foresten ikke bestemt seg om hun vil så ris i år, jeg prøver iallefall å få hun til å glemme risen. Det er billigere å kjøpe, og det er også langt mindre arbeidskrevende.

Vi har hatt besøk av datteren i flere uker, hun er igang med å bygge et hus med med muligheter til å leie ut. Mannen Glen, en kanadier, har hus i HuaHin, men han er så snill å bygger et hus for Noi på hjemstedet. Å være nær familien er meget viktig får thaiene, og hele hennes familie bor her i Lam Phuk. Vi har hatt det veldig koselig, hun, datteren, har funnet roen og moren er lykkelig med å henne hjemme.

Det har vært veiarbeid i hele vinter rett utenfor stueveggen, og det har vært svært vanskelige kjøreforhold. Men heldigvis er det to muligheter til å unngå kaoset, og det er nettopp det jeg har gjort. Jeg har begynt å kjøre igjen. Jeg kan ikke sitte hjemme å suge på tommelstotten hele tiden. Så det er blitt noen turer til resorten for å treffe venner.

I forgårs var gjengen fra Ryan på landsbybesøk å konkurerte i oksekjøring. Gjengen gjorde det så bra at første premien tilfallt Gary.  Stor stas for oss utlendiger at vi fikk delta i konkuransen, det fremmer bedre miljø for oss alle.

Idag har jeg begynt med svømming igjen, jeg vil bli i bedre form etterhvert. Jeg har minsket røykingen og i de senere uker har det vært helt slutt, men suget er der hele tiden, jeg må bare tenke på noe annet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE