på bedringens vei

recovery

Siden jeg ble utskrevet fra sykehuset i forrige uke har det godt bedre og bedre hver dag. Jeg har allerede vært på veien med bilen og kjørt og besøkt venner. Det å holde kontakt med andre utlendinger er en viktig part. Diskutere felles erfaringer med å bo i utlandet. Reglene om å få oppholdtillatelse forandrer seg og det er alltid en av oss som følger godt med. "Overstay" var før en enkel måte å ordne opp i, men idag er ofte både dyrt og risikabelt. Vi kan være nødt til å  forlate landet.

Datteren Noi har også vært her, samboeren er reist hjem til Canada for noen måneder, og da Noi skal bygge her, var det en god anledning å gjøre det når Glen er i Canada. Denne gangen er besøket veldig posetivt, hun har vært hjelpsom på alle måter. Hun har kjørt moren både her og der, og jeg har hatt det som plommen i egget. God service, god mat og godt selskap.

Ellers har det vært veldig skiftende vær, en dag brennende varmt og fuktig, neste dag styrtregn og sterk vind. Det er slikt vær som har brakt meg på sykehus, men idet jeg er sluttet å røyke, så lenge det varer, kommer jeg ikke i pustevanskeligheter.

Patch steller med dyrene sine og kalkune og både ørner og ormer spiser gasser seg i god mat.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE