hjemme igjen

recovery

I slutten av april orket ikke hjerte å arbeide mer og på vei hjem etter besøk hos venner, besvimte jeg. Heldigvis for meg våknet jeg i bilen. Jeg hadde kjørt ned i en grøft ikke langt hjemme ifra. Fikk bilen på veien  igjen og greidde å kjøre hjem. Parkerte bilen og åpnet døren og knakk sammen igjen. Det neste jeg husker var at jeg satt i sengen og Patch ordnet sykebil. Fallt i koma i bilen ble det meg fortallt, og jeg havnet  på observasjonsavdelingen. Våknet etter tre dager med slanger  i munn og nese, drypp og noen sykesøstre klar for å tømme slimet som kom veltende ut av munnen. Det er en smertefull vei å bli kvitt slimet på. Ut over ettermiddagen kom det en rekke venner på besøk og selv om jeg ikke kunne prate med munnen full av slanger, var det koselig å kunne følge med og bli orientert om hva som var på gang utenfor sykehuset. Leo stilte seg til disposisjon for patch, for hun ville bli på sykehuset om natten og ta vare på dyrene om dagen og idet det er lite med busser som går vår vei om dagen, skolefri. Så det kjempegreitt å ha Leo til hjelp.

Etter fem dager ble jeg flyttet ned til sykesalen. På denne avdeling finnes innlagte pasienter med forskjellige diagonoser. Så dette svirre det allslags bakterier i luften, og her går også takviftene for fullt. En bakteriaflora er konstant en trussel , smittefaren . Jeg ba dem slå av viften over sengen, men det ble ikke innfridd og jeg ble  forkjølet og sov dårlig. Snakket med lægen neste dag og fortalte han at jeg ønsket å bli utskrevet. Etter mye mas og kjas fikk jeg det og første natten hjemme var var utmerket. Hver dag som går nå blir jeg sprekere og sa har jeg tatt min siste sigarett.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
02.09 | 22:36

Stå på Øyvind......håper huset blir flott når dere blir ferdig.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE