Aprilmåned, mot regntiden

stadig omskiftende vær.

Aprilmåned er en overgangsmåned fra vintertid til regntid. Som oftest er det veldig kaldt her i nordøst om natten, nesten som hjemme i Norge, mens dagene er luften veldig fuktig og solen kan være nyttig med å få luften til å fordampe. Det forekommer veldig lokalt styrtregn så det er mye overflatevann på rismarknaden og  og det er lite grass for krøteret. Det er på denne tiden en ser  bøndene leie kyrne og oksene ikring meste av dagen på leit etter for. Tidskrevende og lite penger kommer . Bøndene er her i Thailand er en tapende part i når det gjelder fortjeneste. 

Luft forurensingen er også maksimalt på denne tiden og sykehusene er fylt opp med folk med pustevanskeligheter. Jeg har også havnet der, men det skyldes ene og alene aat jeg røyker for mye. Det  øses utmed astma-medisiner for allt. Allergier finnes ikke i thailandsmedidisin, luftforutrensing er også ukjent og kols jeg enda ikke hørt nevnt. Men at vi alle røyker for mye gammel og ung, det er vi alle enig i.

Vel Patch har hatt mye å gjøre både for meg og kyrne og kalkunene. Heldigvis i de siste dager har datteren vært her og har vært veldig hjelpfull og dessuten har jeg gode venner på besøk på sykehuset. Så tiden går og jeg er snart ute igjen., men denne gang vil jeg bli røykefri.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE