Næmer seg Sonkran

mars er egentlig en kjedelig måned her. Vi feirer ikke påske og påsken forbinder jeg med snørike dager i gryende vårsol, skare med et dekke av styre snø . Ute  hele dagen og sitte i solveggen om ettermiddagen, med en drink. Men den tiden er forbi for meg, drinken tar jeg i godstolen på terassen idag. Istedenfor snø er det veldig fuktig, nesten regn. Man svetter uten å bevege seg, og har aircondition på full guffe, og drømmer seg tilbake .

Det har vært en del begravelser for Patch, jeg holder meg hjemme. Ofte blir den døde lagt i en isboks i vente til en god dag dukker opp. Jeg har ikke helt fått forklaring hvordan munkene finner en god dag, rikere en person er jo lenger blir personen i kista før de kremere personen. En god venn av meg, en sveitser, døde for litt siden. Emil hadde jeg kjent fra dag 1 jeg kom til Lem puk, han bodde i nabolandsbyen og var en ivrig golfspiller. Han hadde også vært til stor hjelp økonomisk for konas familie, idet han hadde investert i både traktor og #harvester#. Familen dyrker mange mål ris.

Patcheree har mye å gjøre med både kyr og kalkuner, så jeg har besøkt venner og bekjente. St. Patricksday ble feiret på ryan tesort. Det var grillaften med * noko attåt* Det var en vellykket kveld.

Influensaen har ikke helt slippt taket, så jeg er forsiktig med røyken. Lungekapasiteten blir enda dårligere under influensaen, men jeg er en svak sjel og tar det gode med det onde.

Håper dere har hatt en god påske.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE