halv maskin

influensauken

patcheree har vært meget opptatt å være ei gardskjerring. Hun har stelllt godt mrd både kyrne og kalkunene. Ei ku har fått kalv og en er på vei og vil kalve snart. Hun har mistet oversikten over hvor mange kalkuner hun har, for de to hanene har vært over ivrig og egg har kommet i fleng, verpingen har de også tatt .Allerde har vi hatt besøk av et par ørner, som har fått seg et godt måltid, så har også slangene, om ikke det var nok har vi naboens katter og hunder som lusker ikring burenene. Vi må nesten ha en person som kan jage bort tyvene, men det er vanskelig å finne en person som ikke selv  drar nytte av et frimåltid. Jeg har sagt i fra at jeg vil heller kjøpe en kalkun i butikken enn å ale opp mine egne. Men jeg taler for døve ører. Jeg er bare spent på hvor lenge interessen for kalkunopprett varer. Patch er snar med å begynne  noe, og like snar å avslutte det hele. En hobby må man ha og det er bedre enn å gå ut hele tiden.

jeg selv har bare pleiet min influensa, den har tatt godt tak i meg og har gjort meg enda mer lat, jeg har vært sengeliggende  mange dager og jeg har fått glede av å lese en masse. Jeg har fått igjen leselysten, så jeg har samlet inn bøker fra venner og kjente. Glad er jeg at det finnes andre bokormer enn jeg, så jeg blir vel forsørget. Sjømannskirken reiser rundt i Thailand til nordmenn og de bringer alltid bøker med seg. De er bare topp, flinke og omsorgsfulle og medfølelse. Jeg er imponert av deres medfølelse.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE