Etter operasjonen

Etter operasjonen ble jeg værende  på felles-salen noen dager. Jeg ble fortalt at såret måtte stoppe å blø før jeg kunne reise hjem. Armen var godt bandasjert og der ble jeg liggende  å vente. Det eneste problem var daglige besøk på toalettet. Å komme seg på skålen ingen problem, men å komme seg opp fra skålen var vanskelig. Patch måtte nesten hvergang hjelpe meg.

Så kom dagen for hjemreise og glad var jeg. Nå kunne jeg se TV og lese uforstyret. Spise etter eget ønske og sitte i hagen å nyte roen. Venner kom på besøk og tok meg med på bilturer, ja allt var

mye bedre. Leo hjalp meg med transport til banken og andre ting. Jeg ringte og han kom nesten med engang. Godt å ha gode venner.

Jeg skal feire  min åttiårsdag på Ryan resort og forberedelsene er i full gang. Jeg vil ha åpen hus og jeg håper familien vil komme. Det er ikke lett, Patch familie  er ikke de letteste å ha meď å gjøre, men Patch  gjør sitt beste

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE