Etter åttiårsdagen

Tiden har gått fort etter åttiårsdagen. Det tok meg en uke til jeg kom lnn i min vante gang med å kjøre rundt å besøke venner. Heller ikke har jeg vært i stand til å svømme, albuen er ikke helt helet, så jeg  har ikke tatt sjansen. Men neste uke er jeg igang igjen.

Desverre var fristelsen stor og jeg falt for fristelsen, jeg er begynt å røyke igjen. Moderat men dog opp til ti sigaretter per dag. Min unskyldning er at jeg føler det er bedre livskvalitet og dessuten har jeg tross allt blitt åtti år og jeg har røykt i minst 60år av tiden.

Livet ellers går sin vante gang. Patch er svært opptatt av både kyr og kalkuner. Det opptar meste av hennes tid, men hun har alltid tid for å gå i templene. Siden datteren er er også, besøker de flere templer. Datteren kjører bil og er helt uavhengig andre. Patch er lett å lede og datteren er flink så.

Datteren bygger her også, så de de opptatt på den fronten også. Det nærmer seg slutten og da blir det fest igjen. Munkene kommer selvfølgelig å signer huset på tradisjonalt vis og det blir servert mat og drikke til venner og bekjente.

Det har også vært feiret to fødseldager og et par begravelser siden den 8 .oktober. jeg har overlevd og ser frem til en rolig vinter.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE