slå noen timer ihel

Tiden før avreise , ble jeg vandrende omkring. Som ferieby var det lite med turister, men jeg traff noen og deriblant et tysk  student ektepar. Hun studerte arkitekttur og fotoapperatet var flittig bruk. I følge henne var hele byplanleggingen meget interessant. Han var maskiningeniør og var nærmest en moralsk støtte for henne.

Mens jeg siktet mot buss-stasjonen, begynte magen å slå seg vrang. Jeg så ingen WC i nærheten, så det ble en klem igjen tur mot nærmeste butikk. Heldigvis var det en klesbuikk, jeg måtte ha både nye bukser og under bukser.  Betjeningen fikk en dag med variasjoner og jeg ble kvitt noenbukser og penger. Ingen skade skjedd, men jeg forbannet hot dog måltidet jeg hadde hatt.

Omsider var det tide på påstigning. Jeg hadde fått frontsete. Jeg var også den eneste utlendig. Det var PULLMN express , navnet på selskapet. De hadde nordgående, sydgående og østgående busser, det var bare å velge. Bussene er rene og pene og behagelige seter og slett ikke dyre.

Sovnet inn raskt og omkring klokken ble vi vekket av et smell. Noe var galt, men bussen rullet videre mot et Pullman-reststop. En mekaniker dukket opp og etter en var bussen klargjort.

Landet er rikt mineraler og åpne gruer. Kopper er hovedmineralet og mot Antofagaste  ble det flere gravemaskiner og lastebiler og hjullastere å se. Antofagasta er eksportbyen  for mineraler.

Kom frem til bestemmelse stedet kl.22.30 , vel en og en halv time forsinket.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE