Tid for risdyrkning

Det har vaert en maaned med mye vaer. Fra solskinn til torden og lyn og mye regn. Vanskeligtid for boendene. Blir det for mye regn drukner risen og det maa saaes ny, tapte penger. Andre har satset paa aa sette ned stiklinger, mye  mer arbeid men sikrere. Noen venter fremdeles aa sette igang. Patch hoerer til den siste katogrien. Hun har dyrket gras for det meste, tenkt paa kyrne i foerste rekke. For naar alle er ferdig med rissettingen, er det mangel paa gras og baade boeffler og kyr blir sulteforet. De flyttes fra sted tilsted der det enda finnes gress.

Det har vaert sporadisk utvidelse av veien, veiarbeid blir det ikke mye av naar det staar paa det verste.

Mens Patch tar vare paa garden, tar jeg vare paa meg selv. Jeg har naa nesten hver dag i fire uker vaert i bassenget, anbefallt av legen. Igaar var jeg igjen til kontroll og det gaar fremover med luseskritt. Jeg er blitt bedre, men jeg burde slutte aa royke. Jeg slutter hver kveld og over natten, men naar solen staar opp , blir det kaffe og royk.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE