Høstplager før nå hele året

Regntiden er en plage for oss med luftveiinfeksjoner og røykere. Jeg strever med å slutte, men det er vanskelig. Det er ingen unskyldning for å ikke å klare det, men jeg gjør mitt beste. Har lange tider i bassenget og der kan røykesuget bli vekke for en stund, men så snart jeg er ute av bassenget, smaker en kaffe med noko attåt veldig godt.

Ellers har tiden gått med å se andre arbeide hardt. Det er ikke akkurat lønsomt arbeid men givendes for Patch. Hun er og blir bonde og arbeider støtt og sikkert med garden. Kuene har lenge vært  det viktigste, å flytte de omkring. Når rismarkene er utilgjengelig, blir kuene dratt omkring der det er gras å finne.  Hun har et område hvor kuene kan gå fritt, men det er for lite og dermed blir det å flytte kuene. Nesten hele dagen går med å få tilstrekkelig mat.

mange har allerede fått risen i hus, men Patch har ikke begynt enda. Det nærmer seg nå, om noen dager er hun igang og da blir kuene satt på beite .

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE