Fremdeles monsuntid

Ryan resort

🙂Det er veldig bra å ha et svømmebasseng i nærheten der vi bor. Jeg er blitt helt avhengig å svømme nesten hver dag til å vedlikeholde den gamle skrotten. Etter en time i bassenget er det kaffe og en røyk og prat med de andre mosjonister. Det varierer på a tallet som svømmer, men det er alltid noen som dukker opp. Det er jo ikke så mye å ta seg til for oss utlendinger som er gift  thai og våre respektive har alltid noe å gjøre, så vi må finne oss til rette. Vertskapet er alltod hyggelig og imøtekommende  og dessuten er det god mat å få.

Ellers har  patch vært opptatt av farmen og kyrne. De får meget godt stell. Hun slår hver dag gress, og da antallet har øket blir dagene hennes lengre og lengre. Hun selv må få massasje . Hun har heldigvis en kollega, og de to hjelper hverandre.

Veistanderen er elendig for tiden, utenom hovedveiene er det bare grus/jord-veier og det er lett å seile ut av kurs. Det er også store huller i kjørebanen so  tar sin hold i bilen. Så jeg prøver å holde meg på hovedveiene.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE