Fremdeles bygging

byggeperiode

 

Etter #Sonkranen# har det stort sett vært bygging og ferdiggjørelse av det nye huset. Patch ønsket seg et sted hvor hun kunne ta imot klienter til massasje. Så #festung Patch# er nesten ferdiggjort. Rommene er ferdig og det mangler bare toalett. Dette skal i den nærmeste tid bli gjort ferdig og så er det bare velsignelsen fra munkene mangler. Jeg blir bortreist den dagen munkene kommer på besøk, men jeg slipper ikke unna å betale snylterne. Men jeg får ikke Patch med på å sløyfe velsignelsen, så få ha fred i huset må jeg gi tilsagn til dette tøvet. Troen hennes må jeg bare akseptere.

I en lang periode har været vært svært variert. Tunge regnskyer og masse vind har vært daglig kost, korte regnskyll  om kvelden og natten. Men det har ikke vært nok for å fylle bøtter og kar, og  vannresevoiret er fremdeles ganske to tomt og vannet har delvis vært ute av funksjon.

Patch har vært meget travelt med husdyrene og å være byggarbeider. Jo, mer hun har å gjøre ,jeg selv har hjulpet til med å bidra med penger .

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE