Slutt med lastebilkjøring rorbi huset

Mange kjente har vandret

Heldigvis har det blitt slutt med å hente fyllmase til den nye veie fra landsbyen, så det er blitt bedre luftkvalitet og langt mindre støy  m dagene. Veiarbeidet er i full gang,men nå blir fyllmassen hentet fra andre steder. Det er fremdeles stor anleggs trafikk på hovedveien, så det gjelder å holde tungen rett i munnen og se seg godt omkring når en kjører.

Ellers hadde landsbyen to begravelser tett inn på hverandre. Først døde en dame i femtiårene, hun hadde kreft og hennes helsetilstand var ikke så god at hun kunne opereres sa legen. Hun sovnet inn på sykehuset og ble brakt hjem i en kjøleboks. Der lå hun noen dager og ventet på en god dag for brenningen Det er #adjanen# sammen med munkene som setter datoen for brenningen. Patch var der hver dag og hjalp til. Et par dager etter hennes kremasjon, døde en mann. Han var i femtiårrne og meget stresset med familien. Han kunne ikke helt forsørge sin familie, så konen stod for inntekten i huset. Han fikk hjerneslag og våknet ikke opp igjen. Han ble kjørt til sykehuset, en  døde på veien. Så landsbyen har idet siste vært spilt høymusikk. Også har det vært et brylluper i ladsbyen, så det har vært  mye bråk.

Datteren har også vært her og hun spanderte en kveld hos Ryan. Mat og drikke så mye vi orket. Det ble en kostbar kveld. Broren til Patch har også vært her, og reparerte motorsykken vår. Så nå skal den brukes mer for korte turer.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
02.09 | 22:36

Stå på Øyvind......håper huset blir flott når dere blir ferdig.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE